Campings in Zuid-Finland

ZF01-extra-1.JPG
ZF06-extra8.JPG
P1070256.JPG

ZF.01 - Porvoo Camping Kokonniemi

Camping Kokonniemi is een comfortabele en vriendelijke kleine Camping op 2 km afstand van het centrum van het kunstenaarsstadje Porvoo.

ZF.06 - Tykkimäki Camping

Tykkimäki,een mooie vier-sterren-familiecamping op 5 km van het stadcentrum van Kouvola. De camping ligt aan het Panta Utti meer,heeft een mooi zandstrand en veel mogelijkheden voor vrijetijdbesteding. Naast de camping ligt het Aquapark met waterglijbanen en in de nabijheid de camping ligt het amusementpark “Nojusparken” met een grote vermaakattractie, de “Star Flyer” hoog 72 m.

ZF.08 - Rauman Poroholma

Poroholmen Camping is in 2009 totaal gerenoveerd. Het is een mooie camping met zandstrand direct aan de Botnische Golf. De camping ligt op 2 km van het stadcentrum van Rauma. Er gaat een waterbus naar 2 eilandjes, waar je in een huisje kunt overnachten. De camping heeft 5 horecagelegenheden.

ZF12-extra5.JPG
ZF13-extra8.JPG
ZF15-camping.JPG

ZF.12 - Vuohensaaren Leirintäalue

Camping Vuohensaari ligt op een eiland, op 4 km van de plaats Salo. Het is een eenvoudige en rustige camping waar ook veel seizoen kampeerders staan. Toch is er voldoende ruimte voor de toeristische kampeerders.

ZF.13 - Camping Silversand

Mooi ligt Silversand aan het Hango västra Fjärd. Deze camping is bekend om de surf –en kaitsurfsport. De camping ligt op 5 km van het stadcentrum van Hango. De stad ligt op een ver in de Finse Golf uitstekende kaap. Het is de meest zuidelijke punt van Finland.

ZF.15 - Camping Oittaa

De camping ligt aan het Bodemjärvi meer. Het heeft alle facaliteiten voor vrijetijd en sport. Oittaa ligt op 20 km van Helsinki, in de Finse natuur. Er  zijn ook 2 en 4 pers.  hutten.

 
 

Campings Zuid-Finland

ZF.01 - Porvoo Camping Kokonniemi

ZF.02 - Loviisa Camping

ZF.03 - Lomakylä Santalahti

ZF.04 - Hamina Camping Pitkäthiekat

ZF.05 - Saaramaa Camping

ZF.06 - Tykkimäki Camping

ZF.07 - Mukkulan leiruntäalue

ZF.08 - Rauman Poroholma

ZF.09 - Santtioranta Camping

ZF.10 - Naantali Camping

ZF.11 - Ruissalo Camping

ZF.12 - Vuohensaaren Leirintäalue

ZF.13 - Camping Silversand

ZF.14 - Tammisaari Camping Ekenäs

ZF.15 - Camping Oittaa

ZF.16 - Vanhankylän Leirintäalue

ZF.17 - Rastila Camping

ZF.18 - Apianlahti Camping

ZF.19 - Camping Härmälä

ZF.20 - Camping Viinikanniemi

ZF.21 - Ihala Camping